Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011 20:41

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟΜΥΛΟ Συνελήφθησαν 4 Πακιστανοί για απαγωγή ανήλικου ομοεθνή τους

Γράφτηκε από την

Τέσσερις Πακιστανούς συνέλαβε προχθές αργά το βράδυ η Αστυνομία ως δράστες της απαγωγής 16χρονου συμπατριώτη τους στις 22 του μήνα μέσα από το σπίτι του στο Βλαχόπουλο. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά την καταγγελία Πακιστανού προχθές το βράδυ στο Τμήμα της Πύλου. Κατήγγειλε ότι ανήλικος ομοεθνής του έπεσε θύμα απαγωγής από συμπατριώτες τους, οι οποίοι ζητούσαν λύτρα 1.500 ευρώ από τους συγγενείς του στο Πακιστάν προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Ο απαχθείς όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι ομοεθνή του στον Κολωνό Αττικής όπου τον κρατούσαν οι απαγωγείς του και προχθές το πρωί πήρε τηλέφωνο την οικογένειά του στο Πακιστάν και τους είπε ότι είναι καλά. Εκτοτε εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία. Η περιπέτεια του ανήλικου Πακιστανού ξεκίνησε στις 22 του μήνα όταν ομάδα ομοεθνών του που ζει στο Νερόμυλο μπήκε νύχτα στο σπίτι όπου ζούσε με άλλους συμπατριώτες του στο Βλαχόπουλο, άρπαξαν με τη βία όσα χρήματα είχε και στη συνέχεια τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στην Αθήνα. Μετά την καταγγελία προχθές από τον ομοεθνή του έγινε επιχείρηση στο Νερόμυλο και ακολούθησαν προσαγωγές Πακιστανών στο Α.Τ. Πύλου. Σύμφωνα με την Αστυνομία στην απαγωγή είναι πιθανό να εμπλέκονται περισσότεροι των 4 που συνελήφθησαν και οι έρευνες συνεχίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν περίπου ένα μήνα Πακιστανοί είχαν απαγάγει συμπατριώτη τους στα Κρεμμύδια και ζητούσαν λύτρα για να τον απελευθερώσουν.

Οσο για τους 4 συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής ομάδας, αρπαγή, ληστεία, εκβίαση, απειλή και άσκηση παράνομης βίας, ενώ οι 3 από αυτούς κατηγορούνται και για παράνομη διαμονή στη χώρα.


NEWSLETTER