Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2012 14:06

Συλλήψεις για "φρουτάκια" στη Λακωνία

Γράφτηκε από την

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων, που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (30-12-2011) το απόγευμα, στην Λακωνία σε δύο περιπτώσεις, ένας (1) ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί για παράνομα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (30-12-2011) το απόγευμα, σε χωριό της Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα καφετέρια, όπου συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης γιατί είχε εγκαταστήσει, εντός του Στη δεύτερη περίπτωση, χθες (30-12-2011) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα καφενείο με παιγνιόχαρτα, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία, τριών (3) ηλεκτρονικών μηχανημάτων.
Συνελήφθησαν, ένας (1) 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος καθώς και η 53χρονη αλλοδαπή, ομοεθνής του, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα και στις δύο περιπτώσεις κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης και το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης αντίστοιχα.
Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Από την ΑΔ Πελοποννήσου