Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 10:26

Μεσσηνία: Καταγγελίες για μπαράζ κλοπών στο Πανιπέρι

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεσσηνία: Καταγγελίες για μπαράζ κλοπών στο Πανιπέρι

 

Μπαράζ κλοπών το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Πανιπέρι κατήγγειλε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θεόδωρος Κωστάκης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, στην προχθεσινή του συνεδρίαση.

Η πιο πάνω καταγγελία έρχεται μόλις ελάχιστο χρόνο μετά από εκείνη που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο, ξανά προς το σώμα, από τον πρόεδρο του Βλάση Γιάννη Λεντούδη - τόσο για το χωριό του όσο και για το Κουρτάκι. Προκαλεί μάλιστα προβληματισμό, καθώς στο Πανιπέρι εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει πρόβλημα και με τον δημοτικό φωτισμό, με συνέπεια μεγάλο μέρος του χωριού να παραμένει σκοτεινό τις νύχτες.

Απαντώντας ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης σημείωσε ότι η αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης έχει ενταθεί, ιδιαίτερα μετά τις καταγγελίες για τα χωριά της Δ.Ε. Βουφράδων, με σχεδόν καθημερινή παρουσία δυνάμεων της Αστυνομίας.

Αναφορικά με το πρόβλημα του φωτισμού, ο δήμαρχος παραδέχθηκε ότι οι επανειλημμένες, όπως είπε, οχλήσεις του προς τη ΔΕΗ δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα· τόνισε όμως ότι θα επιμείνει.

Τέλος, ως προς την καταγγελία του Θ. Κωστάκη για την εξαιρετικά άσχημη κατάσταση του δρόμου από το Πανιπέρι ως το Τζάνε, ο δήμαρχος, αλλά και η αρμόδια για τις Τεχνικές Υπηρεσίες αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου, δήλωσαν ότι σύντομα θα προχωρήσει η διαδικασία για την αποκατάσταση των πιο σοβαρών προβλημάτων, δεδομένου -όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε- ότι προκειμένου να επανέλθει ο δρόμος “θα χρειαστούν εκατομμύρια”.

Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER