Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 09:37

27 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
27 συλλήψεις στη Μεσσηνία

 

Συνολικά 27 συλλήψεις έγιναν την Τετάρτη στη Μεσσηνία, σε σύνολο 95 συλλήψεων σε όλη την Πελοπόννησο, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

- 1 Ελληνας για κατοχή 28,3 γραμμαρίων χασίς. Πρόκειται για έναν 32χρονο Καλαματιανό ο οποίος συνελήφθη στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί και καταδικαστεί ξανά για διακίνηση και καλλιέργεια χασίς.

- 2 Ελληνίδες τσιγγάνες, η μία ανήλικη, για κλοπή από κατάστημα ρούχων. Οι δύο τσιγγάνες, μία 18χρονη και μία 16χρονη, μπήκαν σε μαγαζί με ρούχα στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Καλαμάτα και έκλεψαν από τη βιτρίνα ρούχα αξίας 158 ευρώ. Λίγο μετά τις συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην οδό Αριστοδήμου. Είχαν μαζί τους τα κλεμμένα ρούχα, τα οποία επιστράφηκαν στο κατάστημα, ενώ, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την προηγούμενη ημέρα είχαν κλέψει από μαγαζί με γυναικεία ρούχα στην οδό Αριστοδήμου ένα φόρεμα αξίας 370 ευρώ.

- 3 Ελληνες τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή.

- 1 Ελληνίδα για απόπειρα κλοπής μιας τσάντας από κατάστημα στην πλατεία Οθωνος στην Καλαμάτα. Πρόκειται για 37χρονη η οποία έχει συλληφθεί πάμπολλες φορές για μικροκλοπές και ναρκωτικά. Αυτή τη φορά μπήκε σε μαγαζί με ρούχα και ενώ κατάφερε να κλέψει το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας, προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με την τσάντα της, αλλά η καταστηματάρχισσα την είδε και φώναξε την Αστυνομία. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ έφτασαν γρήγορα και την συνέλαβαν πριν προλάβει να εξαφανιστεί με την τσάντα και το πορτοφόλι.

- 1 Αλβανός για καταδικαστικό έγγραφο. Συγκεκριμένα σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 200 ευρώ του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για παράβαση ΚΟΚ.

- 5 Ελληνες και 2 αλλοδαποί στη Μεσσηνία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- 12 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


NEWSLETTER