Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 07:57

19 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
19 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Σε 75 συλλήψεις μέσα σε δύο ημέρες (14-15/2) προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων. Οι 19 συλλήψεις έγιναν στη Μεσσηνία, για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο Ελληνες για ναρκωτικά (13,8 γραμμάρια χασίς και χασισόδεντρα), δύο αλλοδαποί για απόπειρα κλοπής, δύο Ελληνες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, δύο ακόμα Ελληνες για καταδικαστικά έγγραφα, πέντε αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα -ένας εκ των οποίων με καταδικαστικό έγγραφο σε εκκρεμότητα-, καθώς και πέντε ακόμα Ελληνες κι ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης εξιχνιάστηκε μια κλοπή σε ψιλικατζίδικο στη Χώρα Μεσσηνίας στις 6 Φεβρουαρίου. Δράστης φέρεται να είναι ένας 24χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του καταστήματος είχε αφαιρέσει καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 2.700 ευρώ και 300 ευρώ σε κέρματα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ήδη σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.


NEWSLETTER