Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 21:33

Παραδόθηκε γυναίκα μέλος της εγκληματικής συμμορίας, σύντροφος του δίδυμου αδελφού τού φερόμενου ως αρχηγού

Γράφτηκε από την
Παραδόθηκε γυναίκα μέλος της εγκληματικής συμμορίας, σύντροφος του δίδυμου αδελφού τού φερόμενου ως αρχηγού

Παραδόθηκε χθες στην ανακρίτρια Καλαμάτας η φερόμενη ως σύντροφος του Χ.Β., δίδυμου αδελφού του Β.Β. ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαινόταν την Καλαμάτα με εκβιασμούς και ναρκωτικά και η οποία εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία, μετά το διπλό φονικό του Αλβανού Φιλίπ Μεσάι και του 3χρονου γιου του.
Εις βάρος της γυναίκας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή της ως μέλος στην εγκληματική οργάνωση. Χθες με τη συνοδεία του δικηγόρου της παραδόθηκε και, αφού απολογήθηκε στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκισή της. Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες, αυτές τις ημέρες αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές και ο ίδιος ο Χ.Β., ο οποίος θεωρείται από την Αστυνομία ως αρχηγικό μέλος.
Εν τω μεταξύ πληροφορίες ανέφεραν ότι σήμερα θα έδινε συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια ο φερόμενος ως εκτελεστής 29χρονος Αλβανός Χ.Τ., ο οποίος μαζί με το μέλος της οργάνωσης Β.Δ. κατηγορούνται για το αποτρόπαιο διπλό έγκλημα του Αλβανού και του αγοριού του. Ωστόσο, σε επικοινωνία μας με τους συνηγόρους του Αλέξανδρο Πινιαλίδη και Ευαγγελία Παπαδοπούλου, εκείνοι μας διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει ακόμη οριστεί ημερομηνία για τη συμπληρωματική κατάθεση του πελάτη τους γιατί εκκρεμούν κάποιες νομικές διαδικασίες. Οπως είπαν οι δικηγόροι του, ακόμη δεν τους έχει παραδοθεί το πλήρες ψηφιακό υλικό με τις συνομιλίες από την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Αλβανού και των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες -όπως μας είπαν- δεν υπάρχουν στη δικογραφία. Ανέφεραν επίσης ότι τη διαδικασία την καθυστερεί και μια προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης που έχει κατατεθεί από συγκατηγορούμενο του πελάτη τους.
Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 8 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και οι φερόμενοι ως αρχηγοί της συμμορίας (ο 49χρονος Καλαματιανός Β.Β. που έχει εκτίσει μεγάλες ποινές για ναρκωτικά και ο Καλαματιανός ιδιοκτήτης γυμναστηρίου Γ.Π.), ενώ καταζητείται ο Χ.Β., δίδυμος αδελφός του Β.Β.


NEWSLETTER