Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 11:36

Καλαμάτα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου, που ενεπλάκη στο τροχαίο με την μηχανή στην Ναυαρίνου

Γράφτηκε από την

 

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα της κομμένης στα δύο μοτοσυκλέτας το βράδυ της Τρίτης στην οδό Ναυαρίνου στην Καλαμάτα.

Ηταν γύρω στις 11 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 30χρονο Αλβανό, που εκινείτο στη Ναυαρίνου με κατεύθυνση προς Βέργα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσυκλέτα, που εκινείτο στην ίδια κατεύθυνση και οδηγούσε ένας 20χρονος με συνεπιβάτη έναν 28χρονο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η μηχανή διαλύθηκε σε δύο κομμάτια, ένα εκ των οποίων μάλιστα κατέληξε πάνω στον ποδηλατόδρομο, ευτυχώς σε μία ώρα που δεν υπήρχαν διερχόμενοι πεζοί, ποδηλάτες και θαμώνες στις κοντινές καφετέριες.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες της μηχανής, που διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, χωρίς πάντως να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ταραγμένος μετά τη σύγκρουση ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο, αλλά γύρω στη 1 τη νύχτα και αφού ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία παραδέχθηκε την εμπλοκή του και προσήλθε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου συνελήφθη.

Μιλώντας στην “Ε” ο συνήγορός του Γιώργος Σκούλικας μας ενημέρωσε ότι χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, ενώ η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου συνεχίζεται.

Ο 30χρονος πάντως στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου κρατήθηκε όλο το βράδυ, καθώς δεν έχει άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ενώ κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που όπως αναφέρθηκε και στο χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του eleftheriaonline.gr  η μηχανή κόπηκε στα δύο!