Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 18:54

Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και οικίες στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την



Εξιχνιάστηκαν δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών, σε καταστήματα και οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλου Νέστορος, ύστερα από διεξοδική αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν, χθες (24-01-2012) δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 20 και 19 ετών αντίστοιχα, στη Καλαμάτα, κατόπιν Ενταλμάτων Σύλληψης κ. Ανακριτή Καλαμάτας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα τρεις ομοεθνείς τους, ηλικίας  22 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και έναν 36χρονο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, πλην του 36χρονου, σε διάφορες συνθέσεις, κατά το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι του 2011 έως και 6-1-2012, εισέρχονταν σε καταστήματα και οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Μεθώνης και της Φοινικούντας Μεσσηνίας.
Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη της οικίας του 20χρονου και του 22χρονου, στην Χρυσοκελαριά Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αγροτικών εργαλείων και άλλων αντικειμένων οικιακής χρήσης, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας,
ενώ ερευνάται, η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Από την ΑΔ Μεσσηνίας


NEWSLETTER