Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 10:58

Συνελήφθη ξανά με 386 γραμμάρια χασίς στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Συνελήφθη ξανά με 386 γραμμάρια χασίς στην Καλαμάτα

 

Με 386,2 γραμμάρια χασίς συνελήφθη ένας 39χρονος Ελληνας χθες στην Καλαμάτα, ο οποίος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Πριν δύο χρόνια ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για την καλλιέργεια χασισοφυτείας στην Ανω Αμφεια, μαζί με δύο ακόμα άτομα. Την καλλιέργεια εφέρετο πως έκανε στο κτήμα του, ενώ χθες οι αστυνομικοί με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου έψαξαν για ναρκωτικά και στην αποθήκη του ίδιου κτήματος, όπου βρήκαν τα 12 από τα συνολικά 386,2 γραμμάρια χασίς.

Τα υπόλοιπα τα είχαν βρει νωρίτερα στο σπίτι του συλληφθέντα στην Καλαμάτα, διαμερισμένα σε 10 ανισοβαρείς ποσότητες, μέσα σε πλαστικές σακούλες. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι οποίοι προχώρησαν στην έρευνα στο σπίτι και το κτήμα μετά την αξιοποίηση σχετικής πληροφορίας, βρήκαν ακόμη και κατάσχεσαν ένα γεμιστήρα πολεμικού όπλου και ένα τσιγαριλίκι χασίς. Ο συλληφθείς είναι αγρότης – κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.


NEWSLETTER