Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 18:17

3 νέες συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας για πλαστά έγγραφα

Γράφτηκε από την
3 νέες συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας για πλαστά έγγραφα

 

Τρεις νέες συλλήψεις έγιναν το Σάββατο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο αεροδρόμιο Καλαμάτας. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, οι οποίοι ετοιμάζονταν να πετάξουν για τις Βρυξέλλες με πλαστό διαβατήριο ο ένας και με πλαστή ταυτότητα ο άλλος.

Μαζί τους συνελήφθη και ένας 33χρονος Αφρικανός από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος κατηγορείται ότι θα τους βοηθούσε να βγουν παράνομα από την Ελλάδα -γι' αυτό και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Πιο αναλυτικά, οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 21 και 24 ετών, θα ταξίδευαν το βράδυ του Σαββάτου για το Βέλγιο, με πτήση που προορισμό είχε τις Βρυξέλλες. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε ότι το πακιστανικό διαβατήριο και η γαλλική ταυτότητα που είχαν μαζί τους δεν ήταν γνήσια κι έτσι συνελήφθησαν για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Ο Αφρικανός ήταν μαζί τους για να κάνει τις συνεννοήσεις και να τους συνοδεύσει έως το αεροδρόμιο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος".


NEWSLETTER