Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 09:44

Η κάμερα έπιασε την κλέφτρα της τσάντας σε καφετέρια της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Να κλέβει την τσάντα υπαλλήλου σε κεντρική καφετέρια της Καλαμάτας “έπιασε” το μεσημέρι της Κυριακής η κάμερα του κλειστού κυκλώματος μια 37χρονη Ελληνίδα, η οποία απασχολεί συχνά τις διωκτικές αρχές για κλοπές τσαντών από τέτοιους χώρους και γραφεία.

Εν τω μεταξύ, μετά τη σύλληψή της χθες το πρωί (οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας βρήκαν μάλιστα την κλεμμένη τσάντα και τα 60 από τα συνολικά 150 ευρώ που είχε η υπάλληλος μέσα), προέκυψε στη διάρκεια της προανάκρισης ότι φέτος από τις 25 Φεβρουαρίου έως και τις 25 Απριλίου η ίδια είχε διαπράξει έξι ακόμα κλοπές τσαντών και πορτοφολιών, και συγκεκριμένα: Στις 25 Φεβρουαρίου έκλεψε τσαντάκι με 70 ευρώ στο πάρκο της Φραγκόλιμνας. Στις 5 Μαρτίου έκλεψε πορτοφόλι με 20 ευρώ στο ΙΚΑ Καλαμάτας και στις 12 του ίδιου μήνα μπήκε σε αρχιτεκτονικό γραφείο στην οδό Αριστομένους και έκλεψε δύο πορτοφόλια με έγγραφα και 80 ευρώ. Στις 16 Μαρτίου, στα Δικαστήρια Καλαμάτας έκλεψε πορτοφόλι με 200 ευρώ και στις 29 του ίδιου μήνα έκλεψε ένα ακόμα πορτοφόλι στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, το οποίο περιείχε μόνο έγγραφα. Στις 25 Απριλίου, στην Παραλία της Καλαμάτας έκλεψε και πάλι ένα πορτοφόλι, που και αυτό είχε μέσα μόνο έγγραφα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στον ανακριτή Καλαμάτας για να απολογηθεί αύριο κατηγορούμενη για διακεκριμένες κλοπές.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής της στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.