Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 20:39

Σύλληψη από Καλαματιανούς αστυνομικούς στη Νίκαια: Εκρυβε 1,5 κιλό ηρωίνης κάτω από το πλυντήριο (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Πάνω από 1,5 κιλό ηρωίνης, χασίς, ναρκωτικά χάπια και λαθραίο καπνό είχε στην κατοχή του ένας 53χρονος, που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης μετά από κοινή επιχείρηση των Υπηρεσιών Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και Πειραιά.

Η σύλληψη έγινε μετά από πληροφορία της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και έρευνα των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του 53χρονου στη Νίκαια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.540,7 γραμ. ηρωίνης, 9,2 γραμ. χασίς, 13 ναρκωτικά χάπια, 900 γραμ. λαθραίου καπνού, 3 ζυγαριές ακριβείας, 9,7 γραμ. άγνωστης ουσίας, της οποίας ερευνάται η χημική σύσταση, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ. Ποσότητες ναρκωτικών μάλιστα ήταν κρυμμένες μέσα σε πλυντήριο στο χώρο του σπιτιού.

Η ποσότητα λαθραίου καπνού θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Σε βάρος του 53χρονου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.