Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 17:33

Πιάστηκαν 4 άτομα στην Κόρινθο για παράνομο τζόγο


Γράφτηκε από την


Συνελήφθησαν χθες (1-2-2012) το βράδυ, στην Κόρινθο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρείς (3) αλλοδαποί, δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31 και 53 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας (1) 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Επιπλέον συνελήφθη μία (1) 48χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης αυτού, ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, για διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού, παράβαση του Νόμου Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, παράβαση του Νόμου Περί Προσωπικών Δεδομένων και για υποκλοπή- αποκρυπτογράφηση τηλεοπτικού συνδρομητικού σήματος, μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, χθες (1-2-2012) το βράδυ, στην Κόρινθο, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, διενεργήσαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 28χρονου ημεδαπού, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία, επτά (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού « ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα μέσω διαδικτύου και σε τρείς από τους οποίους (υπολογιστές) είχε επιτραπεί η διεξαγωγή του, στους τρεις συλληφθέντες.

Συνελήφθη ακόμα η 48χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, στο οποίο όπως επίσης διαπιστώθηκε, γινόταν προσφορά υπηρεσιών με αποκωδικοποιητή, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και υπέκλεπτε – αποκρυπτογραφούσε τηλεοπτικό σήμα, συνδρομητικού δορυφορικού καναλιού, χωρίς να καταβάλλεται συνδρομή.

Επιπλέον, στο κατάστημα είχε τοποθετηθεί καταγραφικό μηχάνημα, με τέσσερις ηλεκτρονικές κάμερες, που κατέγραφαν σκηνές από τον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.



Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Επτά (7)  ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Μία (1) μονάδα ( SERVER ).
Ένας (1) αποκωδικοποιητής.
Μία (1) τηλεόραση.
Ένα(1) καταγραφικό μηχάνημα.
Τέσσερις (4) ηλεκτρονικές κάμερες.
Χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομου τυχεροί παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ επιπλέον σε βάρος της 48χρονης, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, η οποία θα αποσταλεί στον κ. Δημόσιο Κατήγορο Κορίνθου.

Από την ΑΔ Κορινθίας


NEWSLETTER