Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 14:34

23 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
23 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 23 συλλήψεις έγιναν σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, ενώ εξιχνιάστηκε και μία κλοπή που είχε γίνει στις 27 Απριλίου σε σπίτι στην Καλαμάτα. Στην Πελοπόννησο έγιναν συνολικά 69 συλλήψεις σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, από τις 2 έως και τις 15 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: Ενας 45χρονος Ελληνας στην Καλαμάτα γιατί βρέθηκε με δύο ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του. Δύο Ελληνες τσιγγάνοι για ρευματοκλοπή. Ενας 26χρονος Ελληνας φυγόποινος, που σε βάρος του εκκρεμούσε από τον Ιανουάριο του 2016 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Καλαμάτας για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και κλοπή. 9 Ελληνες και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 8 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής στο σπίτι 81χρονης, η οποία είχε γίνει στις 27 Απριλίου στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου Ελληνα, ο οποίος φέρεται ότι μπήκε στο σπίτι από την ανοιχτή πόρτα της κουζίνας και χωρίς να τον ακούσει η ηλικιωμένη έκλεψε από την ντουλάπα του υπνοδωματίου της 400 ευρώ. Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτόν από τα αποτυπώματά του.


NEWSLETTER