Παρασκευή, 25 Μαϊος 2018 15:53

Μεσσηνία: Περιπετειώδης σύλληψη καταζητούμενου τσιγγάνου

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Περιπετειώδης σύλληψη καταζητούμενου τσιγγάνου

Ενας 34χρονος Ελληνας τσιγγάνος, καταζητούμενος με ένταλμα ανακριτή για διακεκριμένες κλοπές, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Ασπροπουλιά αφού πρώτα τράκαρε το τζιπ της ΟΠΚΕ.

Ο τσιγγάνος -ο οποίος είναι παλιός δραπέτης των φυλακών- ήταν με ένα κλεμμένο (όπως αποδείχτηκε μετέπειτα) μοτοποδήλατο και όταν είδε το αυτοκίνητο των αστυνομικών πήγε με έναν ελιγμό να τους προσπεράσει από αριστερά. Βέβαια επειδή ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και το μηχανάκι δεν είχε και ιδιαίτερες δυνατότητες, πήγε και έπεσε πάνω στο δεξί φανάρι και θα είχε άσχημα τραυματιστεί αν οι αστυνομικοί δεν προλάβαιναν σχεδόν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο. Με το τρακάρισμα έφυγε από το μηχανάκι -το οποίο φέρεται ότι έκλεψε στις 13 του μήνα από τη Σκάλα Μελιγαλά- και κατέληξε στο χαντάκι. Ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε σοβαρά και οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον μετέφεραν για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο συλληφθείς -όπως αναφέρουν πληροφορίες- είναι παλιός δραπέτης των Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας, απ’ όπου το είχε σκάσει στις 7 Απριλίου του 2006.

Ν.Κ.


NEWSLETTER