Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 12:01

"Ορφανή" χασισοφυτεία κοντά στη Νέα Είσοδο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
"Ορφανή" χασισοφυτεία κοντά στη Νέα Είσοδο

 

Δεκαέξι ξεραμένα δενδρύλλια χασίς (12 στο χώμα και 4 σε γλάστρες) εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές σε αγρόκτημα παραπλεύρως της Νέας Εισόδου Καλαμάτας.

Στον χώρο γίνονταν εργασίες καθαρισμού, και κατά τη διάρκειά τους... αποκαλύφθηκε ότι σε μία έκταση περίπου 15 τετραγωνικών είχε στηθεί αυτή η καλλιέργεια. Προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί κάποιος ως καλλιεργητής.

Εν τω μεταξύ, σε άλλη περίπτωση στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε σύλληψη για κατοχή 6 πακέτων λαθραίων τσιγάρων, 1,5 κιλού λαθραίου καπνού και ενός μαχαιριού.

Στις αστυνομικές επιχειρήσεις τις τελευταίων ημερών στους 5 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνελήφθησαν συνολικά 97 άτομα, εκ των οποίων 25 στη Μεσσηνία: ένας για ναρκωτικά, τρεις για ρευματοκλοπή, ένας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ένας για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, επτά (δύο αλλοδαποί) για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 12 ακόμα αλλοδαποί, που παρέμεναν παράνομα στη χώρα και ήδη έχουν κινηθεί διαδικασίες απέλασης. Σε βάρος ενός εκ των 12 εκκρεμούσαν καταδικαστικά έγγραφα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER