Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 08:54

28 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Σε 104 συλλήψεις -εκ των οποίων οι 28 στην Μεσσηνία- προχώρησαν οι αστυνομικοί την Πέμπτη, σε αστυνομικές επιχειρήσεις που διεξήγαγαν στους 5 νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα όσον αφορά τη Μεσσηνία, συνελήφθη ένας 48χρονος κοντά στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας στην Καλαμάτα με 4,2 γραμμάρια χασίς και 12 ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του. Επίσης συνελλήφθη μία γυναίκα για εκκρεμές καταδικαστικό έγγραφο, 5 άτομα για παράνομο κάμπινγκ στην Ελαία, τρεις για ρευματοκλοπή, 10 για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 8 αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα και σε βάρος τους κινήθηκε διαδικασία απέλασης.

 

ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ

Παράλληλα, στο πλαίσιο των αστυνομικών επιχειρήσεων εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, δικογραφία για απόπειρα κλοπής σχηματίστηκε σε βάρος μιας 29χρονης που φέρεται να μπήκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στους Γαργαλιάνους στις 18 Ιουνίου, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι.

Παράλληλα από την Ασφάλεια Καλαμάτας εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής σε σπίτι στον Αρι, όπου 25χρονος ρομά φέρεται να εισέβαλε στο χώρο, χωρίς επίσης να πάρει κάτι. Αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας ταυτοποίησαν 41χρονο και 32χρονο, οι οποίοι στις 17 Ιουνίου έκλεψαν από περιφραγμένο οικόπεδο στον Αγιο Φλώρο 5 μεγάλες μπαταρίες φωτοβολταϊκών και άλλα χάλκινα εξαρτήματα απροσδιόριστης αξίας, αλλά και έναν ακόμα 40χρονο ρομά, που έκλεψε από περιβάλλοντα χώρο σπιτιού στον Αμμο δύο χάλκινα αντικείμενα συνολικής αξίας 100 ευρώ.