Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 17:02

Λειτουργία και αρτοκλασία από αστυνομικούς της Αργολίδας

Γράφτηκε από την
Λειτουργία και αρτοκλασία από αστυνομικούς της Αργολίδας



Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιούμε προς όλους, ότι, μετά την ολοκλήρωση της αγιογράφησης της  εικόνας του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας τελέσαμε πανηγυρική θεία Λειτουργία με αρτοκλασία, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, στην Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Καρακαλά, χοροστατούντος του Εφημερίου, Πατρός Δημητρίου ΓΑΛΑΝΗ.
Τη σεμνή και απέριττη τελετή, τίμησαν με την παρουσία τους:
Η Πταισματοδίκης Ναυπλίου κ.ΜΑΡΚΑΚΗ Σταυρούλα, Ο Δ/ντής της Αστυν/κής Δ/νσης Αργολίδας Ταξίαρχος κ.ΝΤΟΚΟΜΕΣ Γεώργιος, οι Υποδιευθυντές του Επιτελείου της Α.Δ.Αργολίδας, Αστυν/κοί Δ/ντές κ.κ. ΖΟΥΓΡΗ Μαρία και ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης, ο Δ/της του Αστυν.Τμήματος Ναυπλίου, Αστυν/κός Υποδ/ντής κ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Αδαμάντιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας, κ.ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος  και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας κ.κ. ΓΚΟΥΒΑΣ Νικόλαος και ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας, καθώς επίσης και πλήθος εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, μετά των οικογενειών και φίλων τους.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στους προσκεκλημένους μας, παραχωρήθηκε ευγενικά από την Καθηγουμένη , η αίθουσα του Συνοδικού της Ιεράς Μονής, όπου με μέριμνά μας και με τη βοήθεια της Αδελφότητας, προσφέρθηκαν καφές και γλυκίσματα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους, τη Θεία Λειτουργία που τελέσαμε προς τιμή της Αγιογραφημένης Εικόνας του Αγίου Αρτεμίου, όπως στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε υποσχεθεί, αφού δεν κατορθώσαμε για λόγους ανεξάρτητους της θελήσεώς μας, να του φτιάξουμε εκκλησία στο Νομό Αργολίδας.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής του Αγίου Δημητρίου Καρακαλά, Ακακία Μοναχή μετά της συνοδείας αυτής, για την αγόγγυστη φιλοξενία που προσέφεραν, τόσο σε μας και στον κόσμο που μας τίμησε, όσο και στην Αγιογραφημένη Εικόνα του Αγίου μας, Αρτεμίου, η οποία πλέον με απόφαση της Καθηγουμένης, κοσμεί το Ιερό του Ναού του Αγίου Δημητρίου.-
Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Σχοινοχωρίτης         Αθανάσιος Καζάς
Αστυνόμος Β΄        Αρχιφύλακας




NEWSLETTER