Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 18:33

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στα Φιλιατρά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων οδοποιίας ισχύουν στα Φιλιατρά μέχρι και τις 10 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, εφαρμόζεται αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της κεντρικής οδού Χαράλαμπου Φουρναράκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων), έως την είσοδο της κεντρικής πλατείας.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως εξής: α) Από Κυπαρισσία με κατεύθυνση προς Μαραθόπολη, θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων ), στο αδιέξοδο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου θα κατευθύνονται αριστερά και εν συνεχεία δεξιά,   επί της οδού Αγίας Κυριακής.

β) Από Κυπαρισσία με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους, θα διέρχονται υποχρεωτικά από την οδό Ι. Μεταξά (Δεκατεσσάρων ), στο αδιέξοδο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου θα κατευθύνονται αριστερά επί της οδού Στρατ. Σταυριανόπουλου και εν συνεχεία μετά τον ναό του Αγίου Χαραλάμπους θα κατευθύνονται δεξιά επί της οδού Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως και τέλος θα κατευθύνονται επί της εθνικής οδού Πύργου – Μεθώνης.

γ) Τα διερχόμενα οχήματα από Μαραθόπολη ή Γαργαλιάνους, θα ακολουθούν την αντίστροφη πορεία.


NEWSLETTER