Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 08:43

Διέρρηξαν σούπερ μάρκετ στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διέρρηξαν σούπερ μάρκετ στην Κυπαρισσία

 

Σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Κυπαρισσίας άνοιξαν άγνωστοι διαρρήκτες χθες τα ξημερώματα, αρπάζοντας περίπου 2.000 ευρώ από τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών και έγιναν άφαντοι.

Ούτε ο συναγερμός τους πτόησε, ούτε το κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ φαίνεται ότι το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ το είχαν βάλει στο μάτι, αφού είχαν προσπαθήσει να το διαρρήξουν πάλι πριν 15 ημέρες χωρίς όμως επιτυχία.

Οπως χαρακτηριστικά μας επισήμανε ο ένας εκ των ιδιοκτητών Γιώργος Γιαννικόπουλος, η διάρρηξη έγινε στις 4.15 τα ξημερώματα χθες, καθώς τότε  χτύπησε ο συναγερμός του καταστήματος και λίγη ώρα αφού είχε κλείσει διπλανό καφέ - μπαρ. Οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν την κεντρική πόρτα και πήγαν κατευθείαν στα ταμεία, απ’ όπου πήραν ό,τι χρήματα βρήκαν καθώς και ένα συρτάρι από το γραφείο που ήταν δίπλα, το οποίο όμως είχε μόνο χαρτιά. Εκτίμησε ότι οι δράστες κινήθηκαν ταχύτατα, καθώς ενεργοποιήθηκε άμεσα ο συναγερμός, κάτι που δεν τους πτόησε. Οπως μας είπε, πριν 15 ημέρες είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν ξανά το κατάστημα παραβιάζοντας πλαϊνή πόρτα, φαίνεται όμως ότι τότε η ενεργοποίηση του συναγερμού τούς είχε κάνει να τραπούν σε φυγή.

Την υπόθεση διερευνά το Α.Τ. Τριφυλίας.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER