Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 10:03

27 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

 

Συνολικά 27 άτομα συνελήφθησαν την Τρίτη σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, σε σύνολο 86 συλλήψεων σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας 1.163 άτομα και προσήχθησαν 148.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

- Ενας 26χρονος Αλβανός στην Τέντα, στο Ανατολικό Κέντρο Καλαμάτας, γιατί κατείχε ποσότητα χασίς 3,4 γραμ.

- 6 Ελληνες για ρευματοκλοπή.

- Μία 52χρονη Ελληνίδα φυγόποινη στην Καλαμάτα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο δικαστικές αποφάσεις: μία από το 2009 του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών για εκβίαση και απάτη με ποινή φυλάκισης 16 μηνών και μία από το 2000 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή, με ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

- Ενας 35χρονος Ελληνας ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος στη Στούπα, γιατί μετά από αυτοψία της Κτηματικής Υπηρεσίας στην παραλία της Καλόγριας βρέθηκε ότι το εν λόγω κατάστημα καταλαμβάνει παράνομα με ομπρέλες και ξαπλώστρες 248 τ.μ. από την παραλία. Επίσης αναζητείται και ένας 38χρονος Ελληνας για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού και της νομοθεσίας για τον αιγιαλό, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο κατάστημα.

- 5 Ελληνες και 3 αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- 10 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.