Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 08:11

Τέσσερις συλλήψεις για χασίς στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Τέσσερις συλλήψεις για χασίς στην Καλαμάτα

 

 

Δύο Ελληνες, 29 και 21 ετών, και δύο Αλβανοί, 25 και 27 ετών, συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας σε αστυνομική επιχείρηση στην οδό Φαρών στο ύψος της οδού Παπατσώνη στην Καλαμάτα.

Οπως ανέφερε και χθες η "Ε" σε σχετικό ρεπορτάζ, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε επιχείρηση βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά περισσότερα από 2 κιλά χασίς.

Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας πραγματοποίησαν έρευνα σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 25χρονος και ο 27χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκαν τόσο το όχημα όσο και δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οπως προέκυψε, ο 25χρονος και ο 27χρονος προμηθεύτηκαν λίγο νωρίτερα την ποσότητα χασίς από τον 29χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 1.595,4 γραμμαρίων, μία ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, στην οικία του 29χρονου συνελήφθη κι ένας ακόμα 21χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγαριλίκι, ενώ κατασχέθηκε κι ένα ακόμα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.


NEWSLETTER