Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 17:04

Μεσσηνία: 21 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση την Τετάρτη

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: 21 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση την Τετάρτη

Συνολικά 21 συλλήψεις έγιναν σε αστυνομική επιχείρηση την Τετάρτη στη Μεσσηνία, σε σύνολο 72 συλλήψεων και στους 5 νομούς της Περιφέρειας. Επιπλέον, ελέγχθηκαν συνολικά στην Πελοπόννησο 673 οχήματα και βεβαιώθηκαν 315 παραβάσεις.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

- 2 Ελληνες, ένας 63χρονος και ένας 22χρονος, για ναρκωτικά και συγκεκριμένα: ο 63χρονος στην αγροτική περιοχή “Αριάκας” στο Μαυρομάτι Παμίσου γιατί σε έρευνα βρέθηκε να κατέχει 2,7 γραμ. χασίς. Ο 22χρονος συνελήφθη στο Ριζόμυλο Μεσσήνης για ένα τσιγαριλίκι.

- 3 Ελληνες για ρευματοκλοπή.

- 2 Ελληνες για καταδικαστικά έγγραφα, και συγκεκριμένα: Ενας 21χρονος Ρομά στον Μελιγαλά με απόφαση του Μονομελούς Κακουργιοδικείου και ποινή κάθειρξης 8 ετών για διακεκριμένες κλοπές. Μια 52χρονη στα πεδινά χωριά του Δήμου Καλαμάτας με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης για απείθεια. Συγκεκριμένα, η συλληφθείσα δεν τήρησε τη δοσοποίηση, που είχε επιβάλει το δικαστήριο.

- 3 Ελληνες και 2 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- 1 Ελληνας για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

- 2 Ελληνες και 1 αλλοδαπός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

- 5 αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


NEWSLETTER