Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 20:50

33χρονος στη Θουρία με χασίς, κοκαΐνη και παραισθησιογόνα μανιτάρια

Γράφτηκε από την
33χρονος στη Θουρία με χασίς, κοκαΐνη και παραισθησιογόνα μανιτάρια

Παραισθησιογόνα μανιτάρια και ποσότητες χασίς και κοκαΐνης, καθώς και μεθαμφεταμίνη έκρυβε ένας 33χρονος άνδρας στο σπίτι του στη Θουρία, όπου και συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και έψαξαν μέσα στο σπίτι και στην αυλή για ναρκωτικά. Στην αυλή μάλιστα βρήκαν και ένα φυτό χασίς που ο 33χρονος καλλιεργούσε στο έδαφος και ήταν 30 εκατοστά. Τα παραισθησιογόνα μανιτάρια, βάρους 13,5 γραμ. τα είχε μαζί με άλλα ναρκωτικά και όπως μάθαμε, παραδέχτηκε ότι τα έφερε από ένα ταξίδι του στην Ολλανδία. Βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν 7 συσκευασίες χασίς συνολικού βάρους 126,8 γραμ., δύο ανισοβαρείς ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 3,5 γραμ., 1,1 γραμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (MDMA), 2 ζυγαριές, νάιλον σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς δεν είχε απασχολήσει πριν τις διωκτικές αρχές, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πήγαν στο σπίτι του για έρευνα μετά την αξιοποίηση μιας πληροφορίας. Πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ώστε να του ασκηθεί ποινική δίωξη και ακολούθως να τον παραπέμψει στον ανακριτή.


NEWSLETTER