Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 21:08

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας

Γράφτηκε από την

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (8/3) το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, αφαίρεσαν με την απειλή όπλων χρηματικό ποσό από το τοπικό υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.
Στο σημείο, μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων. Οι δύο από τους δράστες, που βρίσκονταν εντός του υποκαταστήματος, αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς, χρησιμοποίησαν ως ομήρους δύο γυναίκες υπαλλήλους και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στο οποίο τους ανέμενε ο τρίτος συνεργός τους.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων εντοπίστηκαν, κοντά στον Προαστιακό Σταθμό Αγίων Θεοδώρων, οι δυο γυναίκες καθώς και το όχημα διαφυγής των δραστών, στο οποίο  είχαν βάλει φωτιά. Για το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 28-2-2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου.
Για τον εντοπισμό τους έχουν κινητοποιηθεί αστυνομικές δυνάμεις και έχουν συγκροτηθεί συνεργεία ελέγχων και ερευνών σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής, σε όλη την  ευρύτερη περιοχή.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Από την ΑΔ Κορινθίας

 


NEWSLETTER