Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 21:28

Σε επιφυλακή η Αστυνομία για τη θεμελίωση της γέφυρας του Νέδοντα από Σαμαρά - Βορίδη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε εγρήγορση είναι η Αστυνομία για την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Υποδομών Μάκη Βορίδη αύριο στην Καλαμάτα. Προγραμματίζονται μάλιστα αυξημένα μέτρα ασφάλειας, καθώς είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επεισοδίων.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης Αντώνη Σαμαρά και Μάκη Βορίδη δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα μέχρι χθες, για ευνόητους λόγους. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας πάντως χθες έγιναν συσκέψεις σχετικά με τη λήψη μέτρων από το προσωπικό της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών.

Νίκας παραπέμπει στον Μιχελάκη

«Το υπουργείο Υποδομών είναι ο οικοδεσπότης το Σάββατο, όχι ο δήμος. Εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος του υπουργείου, ούτε της Νέας Δημοκρατίας. Θα πρέπει να μιλήσετε με το Μιχελάκη».
Με τη φράση αυτή ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας απέφυγε -και χθες- να κάνει οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την εκδήλωση που προγραμματίζεται αύριο Σάββατο για τη θεμελίωση της γέφυρας στο Νέδοντα.
«Δεν είμαι θεσμικά υπεύθυνος να μιλήσω ή να κάνω ανακοινώσεις» δήλωσε ο δήμαρχος, κλείνοντας τη σχετική συζήτηση.Παναγιώτα Ντίντα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER