Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 20:06

Νέες συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Νέες συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

 

Δύο μητέρες από το Ιράν και το Ιράκ, οι οποίες είχαν μαζί και τα ανήλικα παιδιά τους, καθώς και δύο Τούρκοι, συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις τη Δευτέρα το μεσημέρι και το απόγευμα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού του αερολιμένα.

Οι συλληφθέντες προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια για Γαλλία, Ολλανδία και Αυστρία.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν ένας 28χρονος και ένας 34χρονος, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τη Λυών της Γαλλίας, ο ένας με πλαστή γαλλική ταυτότητα και ο άλλος με πλαστή βελγική ταυτότητα.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο του ολλανδικού διαβατηρίου της 48χρονης Ιρακινής, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Αμστερνταμ της Ολλανδίας, διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστό, όπως και τα διαβατήρια των δύο ανήλικων κοριτσιών της, ηλικίας 12 και 9 ετών.

Ομοίως και στην τρίτη περίπτωση, η 32χρονη Ιρανή η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Βιέννη της Αυστρίας με τα δύο κορίτσια της ηλικίας 1 και 15 ετών, έδειξε στους αστυνομικούς τρεις πλαστές ρουμάνικες ταυτότητες, για την ίδια και τα δύο κορίτσια.

Οι 4 αλλοδαποί συνελήφθησαν για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.


NEWSLETTER