Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 20:37

7 χρόνια για χασίς σε αποθήκη στον Κάμπο Αβίας

Γράφτηκε από την
7 χρόνια για χασίς σε αποθήκη στον Κάμπο Αβίας

Ποινή κάθειρξης 7 χρόνων (πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη) επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε έναν 33χρονο Αλβανό, που στην αποθήκη του σπιτιού του στον Κάμπο Αβίας οι αστυνομικοί βρήκαν πέρυσι τον Απρίλιο 3,5 κιλά χασίς.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο κατά πλειοψηφία το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Τα σχεδόν 3,5 κιλά χασίς ο κατηγορούμενος τα έκρυβε στην αποθήκη του σπιτιού, σε έναν κάδο σκουπιδιών, σκεπασμένο με κλαδιά.

Οπως κατέθεσε χθες στο δικαστήριο ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από σχετικές πληροφορίες που είχαν από έγκυρη πηγή ότι ο καταδικασθείς κρύβει μια μεγάλη ποσότητα χασίς, αλλά και διακινεί σε ναρκομανείς, αυτός και οι συνάδελφοί του πήγαν και έψαξαν στο σπίτι. Ο κατηγορούμενος -εξήγησε ο αστυνομικός- έμενε στον Κάμπο Δυτικής Μάνης μαζί με τους γονείς του. Στις 10 Απριλίου, οπότε και έγινε η αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος επέστρεφε από κάπου έξω μαζί με τον αδελφό του (ο οποίος κατηγορήθηκε και αυτός για την ποσότητα χασίς αλλά αθωώθηκε στον πρώτο βαθμό) και οι αστυνομικοί τούς ακινητοποίησαν έξω από το σπίτι. Στην έρευνα που ακολούθησε, μέσα σε ένα ντουλάπι σε κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, βρέθηκαν 5.130 ευρώ, αλλά καθόλου ναρκωτικά. Εξω στην αυλή ωστόσο οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα μονοπάτι που οδηγούσε σε μια αποθήκη. Εκεί άλλωστε βρήκαν και το χασίς σε φούντα, επιμερισμένο σε 4 ανισοβαρείς συσκευασίες, συνολικού βάρος 3.422 γραμ.

 

Ν.Κ.


NEWSLETTER