Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 11:28

18 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
18 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 18 άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε την Πέμπτη σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ολοκληρώθηκε με 72 συλλήψεις.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

- Ενας Ελληνας στους Γαργαλιάνους για 2,9 γραμ. χασίς.

- 4 Ελληνες και 1 αλλοδαπός στη Μεσσηνία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- 2 Μπαγκλαντεσιανοί για παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, από τους οποίους ο ένας και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Πιο αναλυτικά, στη μια περίπτωση η σύλληψη έγινε στα Φιλιατρά γιατί σε έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα ο 33χρονος συλληφθείς είχε και έναν 41χρονο ομοεθνή του, τον οποίο θα μετέφερε με αμοιβή. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα. Στην άλλη περίπτωση επίσης στα Φιλιατρά συνελήφθη για τους ίδιους λόγους ένας 46χρονος Μπαγκλαντεσιανός που θα μετέφερε δύο ομοεθνείς του, έναν 23 και έναν 34χρονο. Κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

- 10 αλλοδαποί (μεταξύ τους και οι υπόλοιποι 3 Μπαγκλαντεσιανοί 23, 34 και 41 χρόνων, που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα), οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


NEWSLETTER