Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 11:35

Ληστεία με κατσαβίδι σε σπίτι ηλικιωμένης στο Ναύπλιο

Γράφτηκε από την
Ληστεία με κατσαβίδι σε σπίτι ηλικιωμένης στο Ναύπλιο

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Τρίτης (30/10) μια ηλικιωμένη στο Ναύπλιο.

Η γυναίκα είδε δύο άγνωστους δράστες να μπαίνουν στο σπίτι της και να της παίρνουν όσα χρήματα είχε, απειλώντας την μ' ένα κατσαβίδι.

Μια μέρα μετά όμως, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του ενός άνδρα, ενώ η έρευνα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται.

Πιο αναλυτικά: Συνελήφθη, χθες (31.10.2018) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 28χρονος ημεδαπός, για ληστεία σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 32χρονο αλλοδαπό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος μαζί με τον 32χρονο, προχθές (30.10.2018) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με την απειλή κατσαβιδιού αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, χθες (31.10.2018) το απόγευμα, εντόπισαν τον 28χρονο στο Ναύπλιο Αργολίδας και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


NEWSLETTER