Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 17:34

23 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
23 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Συνολικά 23 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση την περασμένη Παρασκευή στη Μεσσηνία, σε σύνολο 70 συλλήψεων σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μεταξύ αυτών και ένας 48χρονος ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει 4 λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

Πιο αναλυτικά, στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

• 5 Ελληνες για ρευματοκλοπή.

• 2 Ελληνες για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: ένας 29χρονος και ένας 40χρονος στην Καλαμάτα, μετά από έλεγχο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, γιατί ο ένας κατείχε 2,3 γραμμάρια χασίς και ο άλλος 8 ναρκωτικά χάπια.

• Ενας 48χρονος Ελληνας για απόπειρα κλοπής. Ο συγκεκριμένος κατηγορείται ότι προσπάθησε να παραβιάσει την μπροστινή πόρτα σε σταθμευμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, αλλά ο οδηγός του τον είδε και το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Αυτό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και λίγο αργότερα ο 48χρονος συνελήφθη - ενώ κατηγορείται ότι προσπάθησε να ανοίξει 3 ακόμα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, χωρίς να τα καταφέρει.

• Ενας 47χρονος Αλβανός στο Μελιγαλά για καταδικαστικό έγγραφο, και συγκεκριμένα μια απόφαση Πλημμελειοδικείου για παράβαση του ΚΟΚ.

• Ενας Ελληνας και ένας Αφρικανός από τη Σιέρα Λεόνε στη Μεσσηνία για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

• 5 Ελληνες και 4 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

• 3 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάστηκε μια κλοπή που είχε γίνει στις 25 Οκτωβρίου σε μανάβικο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου και ενός 18χρονου, ενώ μαζί τους ήταν ακόμη ένας άγνωστος συνεργός τους ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία. Οι νεαροί κατηγορούνται ότι έκλεψαν φρούτα και λαχανικά από έναν πάγκο έξω από το μαγαζί, πρωινές ώρες που ήταν κλειστό. Για τους δύο που κατηγορούνται, έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους σε κάμερες κλειστού κυκλώματος.


NEWSLETTER