Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 18:17

Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές στη Λακωνία

Γράφτηκε από την


Εξιχνιάστηκαν, δύο (2) περιπτώσεις ληστείας και απόπειρας ληστείας, στην Λακωνία, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, στην Αρκαδία, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 27χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, για ληστεία, απόπειρα ληστείας και κλοπή.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 27χρονος μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, είχαν διαπράξει τις παρακάτω περιπτώσεις ληστείας, απόπειρας ληστείας και περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων:
Την 14-12-2011 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Ριβιώτισσα Λακωνίας, αφού μπήκαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών με την απειλή μαχαιριού, τραυμάτισαν με την χρήση βίας αυτούς και τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Την 14-12-2011 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Αγία Κυριακή Λακωνίας, αποπειράθηκαν με την χρήση σωματικής βίας, να εισέλθουν σε οικία ημεδαπής, χωρίς να τα καταφέρουν.
Την 13-12-2011 το βράδυ, στον Κοσμά Αρκαδίας, αφού διέρρηξαν κατάστημα- καφέ μπαρ, ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή, χρηματικό ποσό και έγγραφα.
Την 14-12-2011 και πρώτες πρωινές ώρες, στον Κοσμά Αρκαδίας, αφού διέρρηξαν κατάστημα-καφετέρια, ιδιοκτησίας ημεδαπής, αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικό ποσό και είδη διατροφής.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της ταυτότητας και των άλλων συνεργών του, ενώ ερευνάται και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.


Από την ΑΔ Λακωνίας