Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 10:55

Το εργαστήριο θα απαντήσει για το απανθρακωμένο πτώμα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στα εργαστηριακά αποτελέσματα έχει στραφεί πλέον η προσοχή των αστυνομικών αρχών που προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση του απανθρακωμένου πτώματος το οποίο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή περιοχή της Βλασάδας.

Καταρχάς αναμένεται η ταυτοποίηση του πτώματος, αν και από την πρώτη στιγμή όλα συγκλίνουν στο ότι ανήκει σε έναν 62χρονο που είχε εξαφανιστεί το ίδιο βράδυ, από σπίτι που βρίσκεται κοντά στον τόπο του συμβάντος. Μένει όμως αυτό να διασταυρωθεί και επιστημονικά.

Από την άλλη, οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν στοιχεία για το αν προϋπήρχε κάποιο παθολογικό αίτιο που έκανε ίσως τον άνδρα να πέσει στη φωτιά - καθώς όπως έχει επισημάνει από την αρχή η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα, αιτία θανάτου ήταν η απανθράκωση.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα και με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της εγκληματικής πράξης, χωρίς φυσικά να το έχουν αποκλείσει τελείως. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο ατράνταχτο στοιχείο που να συνηγορεί σε αυτό. Ομως με την προανάκριση να συνεχίζεται και εν αναμονή της συγκέντρωσης όλων των στοιχείων -και κυρίως των επιστημονικών- δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, αφού η όλη υπόθεση καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.

 

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER