Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 13:17

Κυνηγητό ρομά στην Μεσσήνη με πυροβολισμούς

Γράφτηκε από την
Κυνηγητό ρομά στην Μεσσήνη με πυροβολισμούς

Καρτέρι είχαν στήσει σε έναν δικό τους δύο αγροτικά με οδηγούς Ρομά και 4 ακόμη στην καρότσα σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί κοντά στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης.

Οι δύο από τους Ρομά στην καρότσα (συγγενείς όλοι μεταξύ τους) ήταν οπλισμένοι με καραμπίνες και σύμφωνα με την Αστυνομία έριξαν έναν πυροβολισμό στον αέρα και έναν προς το αγροτικό του ομοφύλου τους τρομοκρατώντας τους πάντες. Αυτός ήταν στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα του και επειδή υπήρχαν πάντα καβγάδες μεταξύ τους δεν σταμάτησε και ακολούθησε καταδίωξη προς την Μπούκα με αυτόν μπροστά και τα δύο αγροτικά με τους 6 Ρομά πίσω του να τον κυνηγούν.

Στην πόλη της Μεσσήνης προκλήθηκε μεγάλος πανικός και η Αστυνομία κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις ενώ ακολούθησε και σύσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης.  Ο Ρομά στο πρώτο αυτοκίνητο κατάφερε τελικά να ξεφύγει και έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ενώ οι διώκτες του αναζητούνται.

Εν τω μεταξύ χθες μετά τις 10 το βράδυ έγινε ένα ακόμα επεισόδιο με Ρομά στον καταυλισμό της Μπιρμπίτα. Δύο αδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους και μετά από βρισίδια και απειλές ο ένας μπήκε στο αυτοκίνητό του και χτύπησε τον αδελφό του ο οποίος ήταν πεζός. Κι αφού δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε στο Νοσοκομείο αλλά βγήκε γιατί δεν είχε κάτι το σοβαρό) ξέσπασε τη μανία του στο αυτοκίνητο του αδελφού του.


NEWSLETTER