Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 09:28

Κάηκε σπίτι στην Περιστεριά Τριφυλίας: Σώθηκε 86χρονη κάτοικος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοσχερώς καταστράφηκε χθες το πρωί ένα σπίτι στον οικισμό Περιστεριά της ΔΕ Αυλώνας του Δήμου Τριφυλίας από φωτιά που εκδηλώθηκε σε αυτό από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το ευτύχημα -πέρα από την μεγάλη υλική καταστροφή- είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί καθώς μέσα στο σπίτι την ώρα της εκδήλωσης της φωτιάς βρισκόταν μια 86χρονη γυναίκα την οποία πρόλαβε και έβγαλε έξω συγγενικό της πρόσωπο (η νύφη της) πριν η φωτιά πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Οπως όλα δείχνουν, η φωτιά ξεκίνησε από το δωμάτιο που βρισκόταν η 86χρονη, χωρίς όμως να ξέρει κανείς πώς, ενώ το τζάκι που έχει το σπίτι ήταν σβηστό καθώς χθες ήταν μια ζεστή μέρα. Η φωτιά δεν άργησε να πάρει διαστάσεις και μέσα στους καπνούς ίσα που πρόλαβε να απομακρυνθεί η 86χρονη που είχε σαστίσει.

Γύρω στις 10.30 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Κυπαρισσίας που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και 4 άνδρες με επικεφαλής τον πυρονόμο Αθανάσιο Νικολόπουλο, ενώ η φωτιά ήδη είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και έκαιγε ολόκληρο το σπίτι. Με μεγάλες προσπάθειες κατάφεραν να την ανακόψουν και -το κυριότερο- να αποτρέψουν την επέκτασή της στο ακριβώς διπλανό κτήριο (αποθήκη) που ακουμπούσε το σπίτι. Στην συνέχεια κατάφεραν να την σβήσουν, αφού κυριολεκτικά δεν είχε μείνει τίποτα μέσα στο σπίτι.

Απαρηγόρητοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και συγγενικά τους πρόσωπα δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη βλέποντας μέσα σε λίγη ώρα να καταστρέφονται και να χάνονται κόποι μιας ζωής.

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER