Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 08:11

Δύο συλλήψεις για κλοπή τσάντας και κινητού

Γράφτηκε από την
Δύο συλλήψεις για κλοπή τσάντας και κινητού

 

Ενας 27χρονος Βούλγαρος και ένας 44χρονος Ελληνας συνελήφθησαν προχθές στην Καλαμάτα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ο πρώτος γιατί έκλεψε μια τσάντα και ο δεύτερος ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, ένας ακόμα 55χρονος Ελληνας κατηγορείται για κλεπταποδοχή (αγόρασε το κινητό τηλέφωνο από τον 44χρονο) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αφού παρήλθε το αυτόφωρο και δεν συνελήφθη.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ένας 27χρονος Βούλγαρος, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα έκλεψε την τσάντα 59χρονης, η οποία την είχε αφήσει στα σκαλοπάτια έξω από το φαρμακείο του γιου της. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αφού ειδοποιήθηκαν από το κέντρο για την κλοπή δεν άργησαν να εντοπίσουν τον συλληφθέντα, ο οποίος παραδέχτηκε ότι πήρε την τσάντα και τους έδειξε πού την πέταξε κι έτσι επιστράφηκε στη γυναίκα μαζί με το περιεχόμενό της. 

Εν τω μεταξύ προχθές το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ένας 44χρονος Ελληνας, γιατί όπως προέκυψε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έκλεψε από το πάσο ψητοπωλείου το κινητό τηλέφωνο μιας εργαζόμενης, αξίας 400 ευρώ. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται για κλεπταποδοχή και ένας 55χρονος Ελληνας ο οποίος αγόρασε από τον δράστη το κινητό τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 55χρονο χθες οπότε είχε παρέλθει το αυτόφωρο και έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Πάντως, το τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του.


NEWSLETTER