Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 08:46

Τις συντάξεις του ΟΓΑ άρπαξαν 3 κουκουλοφόροι από ταχυδρόμο στον Αρι

Γράφτηκε από την
Τις συντάξεις του ΟΓΑ άρπαξαν 3 κουκουλοφόροι από ταχυδρόμο στον Αρι

Τα λεφτά που προορίζονταν για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ στον Αρι άρπαξαν 3 κουκουλοφόροι από ταχυδρομικό πράκτορα τον οποίο απείλησαν με όπλο, χθες το πρωί. Του είχαν στήσει καρτέρι σε ερημικό σημείο της διαδρομής από Θουρία προς Αρι και του πήραν 11.600 ευρώ.
Η ένοπλη ληστεία έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί, 1,5 χλμ. πριν τον Αρι, ενώ ο ταχυδρομικός πράκτορας μετέφερε τα λεφτά που είχε παραλάβει από το Ταχυδρομείο Θουρίας για συντάξεις κι επιδόματα. Πρόκειται για την 5η ληστεία σε βάρος του Ταχυδρομείου Θουρίας μέσα στην τελευταία τριετία. Οι 3 ληστείες έχουν γίνει μέσα στο κατάστημα, μία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα και η χθεσινή.
Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλθηκαν, οι δράστες περίμεναν το αυτοκίνητο του πράκτορα έχοντας παρκαρισμένο το αυτοκίνητό τους σε έναν κάθετο χωματόδρομο. Μόλις τον αντιλήφθηκαν έκαναν όπισθεν και του έκλεισαν το δρόμο, με συνέπεια ο πράκτορας να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του. Οι δύο από τους δράστες έσπασαν με λοστό το παράθυρο του αυτοκινήτου, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και του άρπαξαν τα χρήματα απειλώντας τον με περίστροφο και ρόπαλο. Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Παρά τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και του Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, δε στάθηκε δυνατό να εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα γκρι BMW χωρίς πινακίδες, όμως δεν επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια. Ωστόσο, μέχρι το μεσημέρι ελέγχθηκαν αρκετά οχήματα κυρίως στο εθνικό δίκτυο.
Η Ασφάλεια διερευνά την υπόθεση προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ έρευνα διενεργεί κι επιθεωρητής από την πλευρά των ΕΛΤΑ.
Δίπλα στο σοκαρισμένο και απελπισμένο ταχυδρομικό πράκτορα βρέθηκε ο προϊστάμενος των ΕΛΤΑ Θουρίας Βασίλης Γιάνναρης.


NEWSLETTER