Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 14:22

Συλλήψεις σε Αγιο Φλώρο και Μελιγαλά για χασίς

Γράφτηκε από την
Συλλήψεις σε Αγιο Φλώρο και Μελιγαλά για χασίς

Δύο συλλήψεις στον Αγιο Φλώρο και στο Μελιγαλά, για κατοχή 15 γραμ. και καλλιέργεια 14 φυτών χασίς αντίστοιχα, έκαναν την Πέμπτη στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στο νομό οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνολικά έγιναν 16 συλλήψεις στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα και εξιχνιάστηκε η κλοπή μιας μηχανής: Είχε γίνει πριν 2,5 χρόνια στον συνοικισμό Προφήτη Ηλία Καλαμάτας και λίγες ημέρες αργότερα η μηχανή βρέθηκε έξω από πολυκατάστημα στον κόμβο του αυτοκινητοδρόμου στη Θουρία. Για την κλοπή σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας σε βάρος 3 Ελλήνων, ηλικίας 23, 28 και 29 ετών. Η μηχανή επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Πιο αναλυτικά στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

- Ενας 34χρονος Αλβανός στους Γαργαλιάνους από την ομάδα Ασφαλείας Τριφυλιας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε από τις 23 του μήνα ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ιωαννίνων, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Τις εν λόγω πράξεις ο 34χρονος φέρεται να τις είχε τελέσει στις 8 Οκτωβρίου του 2014 στο χωριό Πρωτόπαπα της Ζίτσας Ιωαννίνων.

- 2 Ελληνες για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: Ενας 60χρονος στον Αγιο Φλώρο του Δήμου Καλαμάτας για την κατοχή 15 γραμ. χασίς και ένας 56χρονος στο Μελιγαλά γιατί σε κατ' οίκον έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν 14 φυτά χασίς. Επίσης βρήκαν και δύο ζυγαριές, που η μια ζυγίζει από 1 γραμ. έως 5 κιλά και η άλλη από 10 έως 500 γραμ.

- 5 Ελληνες ρομά για ρευματοκλοπή.

- 5 Ελληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- 2 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.


NEWSLETTER