Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 10:43

ΑΦΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο 63ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ Πρόξενος της Βρετανίας ενημερώθηκε για τις έρευνες

Γράφτηκε από την

Ακαρπες απέβησαν και χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αγγλου αθλητή που αγνοείται από τις 8 Απριλίου. Ο αγνοούμενος συμμετείχε σε αγώνες στη Μάνη και τελευταία φορά τον είδαν σε ένα σημείο ελέγχου στο Εξωχώρι. Χθες μάλιστα στην περιοχή των ερευνών μετέβη και Βρετανίδα  πρόξενος η οποία ενημερώθηκε για την επιχείρηση εντοπισμού του συμπατριώτη της, από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας Βασίλη Καπέλιο και τον υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας Σταύρο Τουφεξή.

Σήμερα οι προσπάθειες εντοπισμού του Αγγλου αγνοούμενου συνεχίζονται από άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, πυροσβέστες της υπηρεσίας Καλαμάτας, αστυνομικούς, και εθελοντές από τις ομάδες: Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, Σπηλαιολογικός Σύλλογος, Εθελοντές Σαμαρείτες, ΕΟΔ Μεσσηνίας, ΟΑΚ, ΤΟΕΑΜ, ΕΟΔ Λακωνίας, "Γαία" Δυτικής Μάνης και "Παρέα στη Μάνη" (ξένοι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής).

Τις έρευνες συντονίζει ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Βασίλης Γεωργακόπουλος. Επίσης στο συντονισμό των ομάδων συμμετέχουν ο πυρονόμος Λευτέρης Δημητρόπουλος και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης Πέτρος Αλεβίζος.