Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 08:12

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μικρής Μαντίνειας από τα συνεχόμενα κρούσματα διαρρήξεων

Γράφτηκε από την
Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μικρής Μαντίνειας από τα συνεχόμενα κρούσματα διαρρήξεων

 

Συνεχόμενα κρούσματα διαρρήξεων καταγγέλλουν κάτοικοι της Μικρής Μαντίνειας και ζητούν βοήθεια από την Αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές.

Με επιστολή τους κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν:

“Ελληνική Αστυνομία ακούς; Βλέπεις; Κάντε κάτι. Με αφορμή τις πολλαπλές συνεχείς διαρρήξεις σπιτιών που σημειώνονται εδώ και καιρό στην ευρύτερη περιοχή της Μικρής Μαντίνειας (μέχρι και Κιτριές) και πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός, θα θέλαμε να λάβετε μέτρα πρόληψης των διαρρήξεων και παρακολούθησης αυτών των διαρρηκτών. Ο φόβος κυριαρχεί παντού, συχνά παραβιάζονται τα σπίτια μας, ενώ είμαστε μέσα σε αυτά, ακόμη και εάν απουσιάσουμε μία ώρα οι κακοποιοί δεν διστάζουν να κόψουν γρίλιες, να σπάσουν τζάμια, να παραβιάσουν αλουμινένια πορτοπαράθυρα και να κλέψουν ό,τι πολύτιμο έχει ο καθένας. Η Αστυνομία εκ των υστέρων έρχεται μεν, αλλά δεν είναι αποτελεσματική. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται ότι οι διαρρήκτες φορούν γάντια και έτσι δεν παίρνουν αποτυπώματα ούτε ερευνούν τα εργαλεία που αφήνουν πίσω τους οι διαρρήκτες.

Ελεος! Οι περισσότερες διαρρήξεις σημειώνονται 7 μ.μ. έως 1 π.μ. Δεν μπορείτε να βάλετε ένα ή δύο περιπολικά να εποπτεύουν; Κάντε κάτι!

Ευελπιστώντας ότι θα διαβαστεί η επιστολή διαμαρτυρίας μας από τις αρμόδιες αρχές και ότι θα μας βοηθήσουν,

Εύα Σταματοπούλου, Αννα Σταματοπούλου, Ευτυχία Κοστρίβα, Νίκη Κυβελέα”.


NEWSLETTER