Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 09:04

Σύλληψη 61χρονου στη Μεσσήνη για κροτίδες, βεγγαλικά και καπνογόνα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Σύλληψη 61χρονου στη Μεσσήνη για κροτίδες, βεγγαλικά και καπνογόνα

 

Στην αγορά της Μεσσήνης σκόπευε επαγγελματίας της πόλης να διοχετεύσει για τις ημέρες του Πάσχα 1.875 κροτίδες, 376 βεγγαλικά, 27.799 παιδικά αθύρματα και 144 καπνογόνα.

Ο 61χρονος, ο οποίος διαθέτει κατάστημα ψιλικών συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας το μεσημέρι της Τετάρτης για παράβαση των νομοθεσιών για τις φωτοβολίδες, τα πυροτεχνήματα και τα όπλα, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν μαζί με τα υπόλοιπα και ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγια. Αυτή είναι η πρώτη σύλληψη που κάνει η Ασφάλεια για φέτος, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εμπορία και την παράνομη κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας ερεύνησαν το σπίτι, το κατάστημα και τις αποθήκες του 61χρονου στη Μεσσήνη και την παραλία της Μπούκας, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν: 1.875 κροτίδες, 376 βεγγαλικά, πιστόλι κρότου και 40 φυσίγγια, πιστόλι φωτοβολίδων και 200 καψύλλια πυροδότησης, 144 καπνογόνα, 9 πυροτεχνήματα και 27.799 παιδικά αθύρματα διαφόρων τύπων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER