Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 13:32

Καλαμάτα: Στην 36χρονη Χρυσοβαλάντω Καραχάλιου ανήκουν τα οστά, που βρέθηκαν στα Λέικα

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Στην 36χρονη Χρυσοβαλάντω Καραχάλιου ανήκουν τα οστά, που βρέθηκαν στα Λέικα

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση DNA για τα οστά που βρέθηκαν στις 14 Απριλίου, σε νταμάρι στα Λέικα.

Όπως αναφέρει το news247.gr, η εξέταση DNA έδειξε πως δεν πρόκειται για την Χριστίνα Εξαρχουλέα που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2017 από την περιοχή της Στούπας, αλλά για την 36χρονη Χρυσοβαλάντω Καραχάλιου που είχε χαθεί τέλη 2013 με αρχές 2014 από τον καταυλισμό Ρομά στα Παναγάκια Ασπροχώματος στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, η δήλωση εξαφάνισης για την Χρυσοβαλάντω είχε γίνει από την μητέρα της στις 26 Φεβρουαρίου 2014, είχε χαθεί όμως σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει τότε η μητέρα της στις Αρχές, τρεις μήνες πιο πριν.

Από την κατάσταση που βρίσκονταν τα οστά, δεν κατέστη δυνατός ο καθορισμός του μηχανισμού θανάτου, ενώ το μόνο στοιχείο που έχουν οι Αρχές για την 36χρονη ήταν ότι ήταν τοξικοεξαρτημένη.

Τα οστά είχαν βρεθεί από έναν περιπατητή το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2019, στα Λέικα στο νταμάρι.

Καθώς περπατούσε είδε διάσπαρτα γύρω οστά και κομμάτια ρούχων και κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο ένα τμήμα κρανίου, θραύσματα οστών και υπολείμματα ρούχων.

Ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχε ένα τσαντάκι μέσης, ένα δαχτυλίδι, γυναικεία βραχιόλια, ένα ρολόι, δύο τηλεκάρτες, στηθόδεσμος, καλσόν, κοντό παντελόνι τύπου βερμούδας, ένα πανωφόρι και ένα μπουφάν, τα οποία δεν είχαν αναγνωριστεί ούτως ή άλλως από τους συγγενείς της Εξαρχουλέα


NEWSLETTER