Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 09:57

Μεσσηνία: Διαμαρτυρία για κύμα διαρρήξεων στη Βελίκα

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Διαμαρτυρία για κύμα διαρρήξεων στη Βελίκα

 

Διαμαρτυρίες από κατοίκους της Βελίκας δέχτηκε χθες η "Ε", ότι περιφερόμενοι κλέφτες μπαίνουν στα σπίτια τους και σπάνε αυτοκίνητα στην παραλία.

Οι καταγγέλλοντες μάλιστα ανέφεραν ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των σπιτιών που έχουν διαρρήξει στην περιοχή τους. Διαμαρτυρήθηκαν ακόμη ότι δεν γίνονται περιπολίες από την Αστυνομία και δεν υπάρχει αστυνόμευση.

Απευθύναμε σχετικό ερώτημα προς τις αστυνομικές αρχές, και μας απάντησαν ότι δεν μπορεί να υπάρχει 24ωρη παρουσία περιπολικού και προσωπικού για την αστυνόμευση στη Βελίκα, αλλά αυτή γίνεται από τις δυνάμεις που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή. Οσο για τις διαρρήξεις σε σπίτια και τα σπασμένα αυτοκίνητα στην παραλία, υπενθύμισαν ότι στις 20 Μαΐου εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές από αυτοκίνητα, για τις οποίες κατηγορείται ένας 47χρονος Ρομά μαζί με δύο ομόφυλούς του. Ο Ρομά και οι δύο συνεργοί του είχαν σπάσει το τζάμι για να κλέψουν από δύο αυτοκίνητα στις 10 Φεβρουαρίου, από ένα ακόμα στις 17 Μαρτίου και από ένα τελευταίο στις 2 Απριλίου.

Οι καταγγέλλοντες, από την άλλη, επιμένουν ότι από τα Χριστούγεννα και μετά τα κρούσματα κλοπής σε αυτοκίνητα στην παραλία είναι περισσότερα από 4, όπως πολλές είναι και οι διαρρήξεις σε σπίτια.

Ν.Κ.


NEWSLETTER