Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 10:13

Δύο 24χρονοι κατηγορούνται για τη ληστεία 17χρονων στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Δύο 24χρονοι κατηγορούνται για τη ληστεία 17χρονων στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας

 

Δύο 24χρονοι Καλαματιανοί κατηγορούνται για τη ληστεία σε βάρος δύο 17χρονων, που είχε γίνει ξημερώματα Σαββάτου στις 9 Μαρτίου στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας.

Τότε είχε συλληφθεί μόνο ένας 20χρονος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα θύματα, ενώ η προανάκριση από την Ασφάλεια Καλαμάτας συνεχίστηκε, για να βρεθούν και οι άλλοι δύο από τους συνολικά τρεις δράστες. 

Οι δράστες φέρονται ότι πλησίασαν τους ανήλικους, οι οποίοι μόλις είχαν φτάσει στο ΚΤΕΛ για να περάσουν στην Καλαμάτα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και με τη χρήση σωματικής βίας τούς ακινητοποίησαν, ενώ τους χτύπησαν σε όλο τους το σώμα και με κάτι μεταλλικό, μάλλον σιδηρογροθιά. Κατάφεραν έτσι να τους αρπάξουν 122 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και δύο σακβουαγιάζ με ρούχα και έπειτα εξαφανίστηκαν.

Οταν συνελήφθη ο 20χρονος το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας, ερευνήθηκαν το σπίτι και το πατρικό του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα χασίς αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού βάρους 8 γραμ., αεροβόλο πιστόλι, γεμιστήρας πιστολιού, 10 αμπούλες πεπιεσμένου αέρα, 5 φυσίγγια, πλήθος μεταλλικών βολίδων-σφαιριδίων, συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Επίσης, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που επιστράφηκαν στους δύο ανήλικους και κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο.

Τις προηγούμενες ημέρες, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία των δύο 24χρονων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ν.Κ.


NEWSLETTER