Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 17:20

26 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
26 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 26 συλλήψεις έγιναν στη Μεσσηνία, σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις 3 Ιουλίου.


Τα στατιστικά βγήκαν χθες που ολοκληρώθηκαν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις στους άλλους 4 νομούς της Περιφέρειας.
Μεταξύ των συλληφθέντων στη Μεσσηνία είναι 4 Ελληνες και 2 αλλοδαποί για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: Ενας 66χρονος στη Μεσσήνη ο οποίος καλλιεργούσε φυτά χασίς σε αγρόκτημα. Ενας 23χρονος Αλβανός. Ενας 28χρονος Πακιστανός στην Καλαμάτα. (Οι τρεις προαναφερόμενοι βρέθηκαν συνολικά με 4 δενδρύλλια χασίς 8-15 εκατοστών και ποσότητα χασίς 6,4 γραμ.). Τρεις ακόμη Ελληνες συνελήφθησαν στην Καλαμάτα με 2 τσιγαριλίκια.
Επίσης, στη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 4 Ελληνες για ρευματοκλοπή, καθώς και 3 ακόμη Ελληνες για καταδικαστικά έγγραφα, και συγκεκριμένα: Ενας 22χρονος Ρομά για δύο αποφάσεις από το Δικαστήριο Ανηλίκων (μια από το Δικαστήριο Καλαμάτας που εκκρεμούσε από το 2013 και μια από το Δικαστήριο Ανηλίκων Βόλου που εκκρεμούσε από το 2015 για αποπλάνηση παιδιού, και τότε η απόφαση προέβλεπε τον περιορισμό του σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων για 2 έτη). Ενας 67χρονος Καλαματιανός για το αδίκημα της υποβάθμισης περιβάλλοντος. Ενας 27χρονος Ρομά από το Μελιγαλά για απόφαση κάθειρξης 8 ετών του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων φέτος το Φεβρουάριο, για κλοπές.
Ακόμη συνελήφθη ένας Ελληνας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας Ρομά που πωλούσε σκούπες και φαράσια στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα, καθώς και 11 αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ
Επίσης από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας εξιχνιάστηκε η κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου από καταστηματάρχη, που είχε γίνει στις 30 Ιουνίου στα Φιλιατρά. Από τις κάμερες που είχε στο κατάστημά του ο παθών εντοπίστηκε ο δράστης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου Καμερουνέζου, για κλοπή, ενώ το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.


NEWSLETTER