Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 14:34

Αφγανός μαχαίρωσε Πακιστανό για χασισοφυτεία στα Κρεμμύδια

Γράφτηκε από την
Αφγανός μαχαίρωσε Πακιστανό για χασισοφυτεία στα Κρεμμύδια

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας: “Συνελήφθη, χθες (20-07-2012) το απόγευμα, στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη διαμονή στη Χώρα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Ειδικότερα, χθες (20-07-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στα Κρεμμύδια  Μεσσηνίας, ο 27χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο μετέβησαν, στην οικία του 23χρονου, όπου μετά από επεισόδιο, οι ανωτέρω τραυμάτισαν στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο τον 23χρονο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος, εντός Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε, ότι οι ανωτέρω μαζί με τον 23χρονο καλλιεργούσαν σε δασική περιοχή στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας δενδρύλλια κάνναβης. Μετά από αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασώδη περιοχή δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης ύψους -0,70- έως -1,5- μέτρα, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν.

Επιπλέον, σε βάρος του 23χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.των ορίων του αυτοφώρου.

 

Τις  αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του τρίτου ατόμου καθώς και η τυχόν συμμετοχή των ανωτέρω σε άλλα παρόμοια παράνομα αδικήματα”

 


NEWSLETTER