Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 16:14

Τσιγγάνος κλέφτης χτύπησε συνταξιούχο αστυνομικό στη Βαλύρα

Γράφτηκε από την
Τσιγγάνος κλέφτης χτύπησε συνταξιούχο αστυνομικό στη Βαλύρα

 

"Δε φτάνει που μας κλέβουν, τώρα μας χτυπάνε κιόλας" λέει αγανακτισμένος ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας Κώστας Γεωργακόπουλος, μετά την προχθεσινή ληστρική επίθεση τσιγγάνου, σε βάρος συνταξιούχου αστυνομικού ο οποίος κατοικεί στο χωριό.

Ο τσιγγάνος, έχοντας κλέψει ένα γεωργικό εργαλείο, χτύπησε με το αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη του. Ο συνταξιούχος αστυνομικός Κωνσταντίνος Ράμμος μετά τον τραυματισμό του νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, απ' όπου χθες πήρε εξιτήριο.

Οπως μας περιέγραψε ο ίδιος, είδε προχθές ένα λευκό αγροτικό να πλησιάζει στην περιοχή όπου έχει τα χτήματά του. Οταν το αυτοκίνητο πέρασε από μπροστά του, είδε στην καρότσα του φορτωμένο ένα γεωργικό εργαλείο που του ανήκε. Φώναξε τότε στον οδηγό ζητώντας του να κατεβάσει το κλεμμένο εργαλείο. Εκείνος όμως αντέδρασε με μια… στραβοτιμονιά, χτυπώντας τον κ. Ράμμο, τον οποίο τραυμάτισε κι εγκατέλειψε. Του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το συμβάν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και ερευνάται.

Ο πρόεδρος της Βαλύρας Κ. Γεωργακόπουλος τονίζει πάντως ότι όλοι οι κάτοικοι έχουν αναστατωθεί, ότι η αστυνόμευση στην περιοχή δεν έχει ενταθεί παρά τις υποσχέσεις και ότι οι πολίτες προειδοποιούν πως θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Και αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι κλέφτες έχουν ρημάξει τις περιφράξεις, την αγροτική παραγωγή, τις γεωτρήσεις, μέχρι και το γήπεδο.

 

Κ.Δ.

 


NEWSLETTER