Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 17:02

4 συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
4 συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Τέσσερα ακόμα άτομα, αλλοδαποί, συνελήφθησαν προχθές Σάββατο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας γιατί επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε Ιταλία και Ελβετία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το μεσημέρι και το απόγευμα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 4 αλλοδαποί, (ένας 31χρονος και 3 γυναίκες ηλικίας 22, 35 και 50 ετών) για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού του αεροδρομίου κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ατόμων αυτών -που είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήσεις, η 22χρονη και ο 31χρονος για την Πίζα, ενώ η 50χρονη για τη Γενεύη- διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά. Επιπλέον, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 35χρονης -η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Γενεύη- διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό της έγγραφο ανήκε σε άλλο πρόσωπο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2 δελτία ταυτότητας Αρχών Σλοβενίας, 1 διαβατήριο Αρχών Βενεζουέλας και 1 διαβατήριο Αρχών Αυστραλίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.


NEWSLETTER