Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 22:50

Απίστευτο περιστατικό στην Καλάμάτα: 49χρονη κάρφωσε τον κουμπάρο με μαχαίρι στον λαιμό! (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Απίστευτο περιστατικό στην Καλάμάτα: 49χρονη κάρφωσε τον κουμπάρο με μαχαίρι στον λαιμό! (βίντεο)

 

 

Ενα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλαμάτα.

Οπως αποκάλυψε απόψε στο βραδινό του δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1 ένας 45χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την κουμπάρα του, η οποία του το κάρφωσε στο αριστερό μέρος του λαιμού, λίγα εκατοστά κάτω από το αυτί!

Το θύμα μάλιστα με απίστευτη ψυχραιμία και παρά τους πόνους έβγαλε φωτογραφίες με το μαχαίρι καρφωμένο στο σώμα του.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο 45χρονος επισκέφθηκε τον κουμπάρο του στο σπίτι του στην Αγία Τριάδα και ενώ οι δύο άνδρες συζητούσαν, ξαφνικά η 49χρονη κουμπάρα του επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο καρφώνοντας τον νονό του παιδιού τους.

Ούτε οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας πίστευαν στα μάτια τους, όταν τον μετέφερε εκεί ο σύζυγος της 49χρονης.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος ενημερώνοντας ότι ο 45χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από χειρουργούς ΩΡΛ και έχει πάρει εξιτήριο.

Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία, που λίγο αργότερα εντόπισε τη γυναίκα και την συνέλαβε. Σε βάρος της 49χρονης, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και το μεσημέρι της Πέμπτης θα απολογηθεί στον ανακριτή.

(Φωτογραφία-βίντεο: ΑΝΤ1 News)


NEWSLETTER