Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 09:10

Αυθαίρετες διαρροές για το "χτύπημα" στην Κυλλήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αυθαίρετες διαρροές για το "χτύπημα" στην Κυλλήνη

 

Αυθαίρετες διαρροές χαρακτηρίζει η Αστυνομία τα όσα βγήκαν στο Διαδίκτυο για δήθεν σύνδεση της σπείρας που χτύπησε το Μάιο την Εμπορική Τράπεζα στην Καλαμάτα και τραυμάτισε πάνω σε συμπλοκή αστυνομικούς, με την επίθεση ληστών σε φορτηγάκι χρηματαποστολής στην Κυλλήνη. 

Συγκεκριμένα η ενημερωτική ιστοσελίδα newsIT με τίτλο «Είναι παλιοί... γνώριμοι της αστυνομίας οι τρεις από τους οκτώ δράστες της επίθεσης κατά της χρηματαποστολής στην Κυλλήνη;», αναφέρει τα εξής: «Μάλλον ναι, λένε οι αστυνομικοί που βλέποντας τα στοιχεία είδαν πολλές ομοιότητες με το “χτύπημα” στην Εμπορική Τράπεζα της Καλαμάτας στις 7 Μαΐου, όταν 6 ληστές χτύπησαν το υποκατάστημα της τράπεζας. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τους τρεις σε διαμέρισμα. Αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί και ένας από τους ληστές να τραυματιστούν. Δυο δράστες συνελήφθησαν, αλλά οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να ξεφύγουν. Αυτούς τους τρεις, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι δυο αδέλφια απ' το Καρπενήσι και ένας ακόμη από την Αμαλιάδα, στοχοποιούν οι αστυνομικοί και για την επίθεση στη χρηματαποστολή στην Κυλλήνη».

Και συνεχίζει: «Σύμφωνα με το "bloko.gr" το γεγονός ότι η καταγωγή του ενός είναι από την Αμαλιάδα, το ότι για ακόμη μια φορά (όπως και στην Καλαμάτα) τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν κλεμμένα απ' την Αθήνα αλλά και το ότι οι δράστες σχημάτισαν πολυπληθή ομάδα όπως και στην Καλαμάτα (8 στην Κυλλήνη 6 στην Καλαμάτα) οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η τριάδα των δραστών της ληστείας στην Καλαμάτα ανανέωσε τη σπείρα και χτύπησε ξανά στην Κυλλήνη».

Πάντως, όταν η "Ε" έθεσε τα επιχειρήματα αυτά, τα οποία αναφέρονται στις αναρτήσεις που συσχετίζουν τις δύο υποθέσεις -και ξεκίνησαν από blog της Ηλείας- στις αστυνομικές αρχές του όμορου νομού, έλαβε ως απάντηση πως πρόκειται για  "σαθρά επιχειρήματα, που τυχόν προήλθαν από αυθαίρετες διαρροές".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER